AF kyrkas körlek

AF kyrkas körlek (för barn födda 2014-2015)

Repetitioner äger rum på torsdagar.
Adress: Kammakargatan 30. Ledare är Hanna Lindberg.

Här sjunger vi tillsammans, tränar gehöret och bekantar oss med notvärden, rytmer och klanger på ett lekfullt sätt. Vi medverkar med sång vid olika gudstjänster, oftast tillsammans med flera andra barnkörer i församlingen.

Välkommen att skicka in din intresseanmälan (klickbar länk), så kontaktar vi er när plats blir tillgänglig.

Om det är fler i syskonskaran som medverkar i någon av barn- och ungdomskörerna utgår 200 kr syskonrabatt efter första fullt betalande syskonet upp t om 17 års ålder.