Anmälan till Prepkurs

Prepkurs inför sökningar till musikklasser

OBS: Preliminär info pga rådande samhällsläge. Vi återkopplar via mail under oktober-november hur det blir med denna kurs - anmäl gärna ert intresse via formuläret nedan.

Kursen vänder sig till sångare i AF kyrkas körverksamhet som planerar att söka till musikklass i början av vt 2022. I mån av plats kan även intresserade, som ej deltar i AF kyrkas körverksamhet, ta del av kursen. Skicka in er intresseanmälan så snart som möjligt - dock senast tisdag 9 november. Bekräftelse om ni fått plats på kursen skickas ut löpande, och senast tisdag 16 november.

Kursen kommer i grupp att förbereda och gå igenom de olika moment som eleverna skall genomföra vid sökningarna till musikklass. Eleverna kommer också att få läxor mellan de tillfällen vi möts. Målet är att försöka hjälpa till med så bra förberedelser som möjligt till var och en som deltar i kursen. Kursen garanterar givetvis inte på något sätt att eleverna får en plats i musikklass. Min strävan under kursperioden är att eleverna inför sökningarna ska känna sig trygga, förberedda, lugna och samtidigt kunna ha lite roligt vid själva sökningstillfället. Har ni frågor är ni välkomna att höra av er.

Plats: Kammakarg. 30

Tid: 16:30-17:30

Tillfällen:

Ons 24 november

Ons 1 december

Ons 8 december

Ons 15 december

Ons 12 januari

Kostnad för kursen är 750 kr. Kursen genomförs i samarbete med Josephson musik och produktion AB, och faktura skickas ut i slutet av november.

isabel.josephson@svenskakyrkan.se

Steg 1 av 3 - Fyll i formuläret
OBS!!
Personuppgifter är deltagarens uppgifter. Målsmäns e-post och telefonnummer skriv endast under Målsman 1 och Målsman 2.
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna