Välkommen till AF kyrkas barnkör

som riktar sig till körintresserade barn födda 2012-2013.

Repetitioner äger rum på torsdagar.

Körledare: Isabel Josephson.

Barnkören sjunger huvudsakligen unison sång men provar ibland någon diskant-stämma eller annan stämma till melodin. Vi utforskar och lär oss om det vokala uttryckets möjligheter och klanger.

Provsjungning krävs och både egen övning och hög närvaro förväntas.
Provsjungningar äger vanligtvis rum i slutet av vårterminen samt under mitten/slutet av augusti inför höstterminsstarten. Välkommen att skicka in din intresseanmälan (klickbar länk) så kontaktar vi er när perioden för provsjungning närmar sig.

Om det är fler i syskonskaran som medverkar i någon av barn- och ungdomskörerna utgår 200 kr syskonrabatt efter första fullt betalande syskonet upp t.o.m 17 års ålder.