Välkommen till AF kyrkas miniorkör

som riktar sig till barn födda 2013

Repetitioner äger rum på torsdagar.
Ledare under höstterminen 2020 är Hanna Lindberg.

Här lär vi oss på ett lekfullt sätt grunderna för sångteknik, tränar gehöret och lär oss grundläggande musikteori. Vi tränar på att vara en del i en kör och på att ta och ge plats. Vi medverkar med sång vid olika gudstjänster, oftast tillsammans med flera andra barnkörer i församlingen.

Välkommen att skicka in din intresseanmälan (klickbar länk), så kontaktar vi er när plats blir tillgänglig.

Om det är fler i syskonskaran som medverkar i någon av barn- och ungdomskörerna utgår 200 kr syskonrabatt efter första fullt betalande syskonet upp t om 17 års ålder.