Välkommen till AF kyrkas diskantkör
som riktar sig till körvana barn i åldern 9-12 år.

Repetitioner äger rum på måndagar kl. 17.00 - 18.30 inkl.
paus med fika som vanligtvis ordnas av församlingspersonal och ingår i terminsavgiften. Adress: Kammakargatan 30. Ledare är Christoffer Holgersson.

AF kyrkas diskantkör har en hög ambitionsnivå och sjunger allt från enstämmig till flerstämmig körmusik för sopraner och altar. Vi sjunger a cappella eller tillsammans med orgel/piano och ibland kompositioner tillsammans med instrumentalensemble/orkester. Repertoaren riktar sig mot den klassiska körrepertoaren men vi sjunger också körmusik inom jazz, visa, folkton m m.

Provsjungning krävs och både egen övning och hög närvaro förväntas.
Provsjungningar äger vanligtvis rum i slutet av vårterminen samt under mitten/slutet av augusti inför höstterminsstarten.

Om det är fler i syskonskaran som medverkar i någon av barn- och ungdomskörerna utgår 200 kr syskonrabatt efter första fullt betalande syskonet upp t om 17 års ålder.