Välkommen till AF kyrkas diskantkör
som riktar sig till körvana barn födda 2005-2009.

Repetitioner äger rum på torsdagar kl. 17.50 - 19.10. Sångarna är välkomna att äta mellanmål innan repetitionen från 17.20, vilket ordnas av församlingspersonal och ingår i terminsavgiften. Adress: Kammakargatan 30. Ledare är Isabel Josephson.

AF kyrkas diskantkör har en hög ambitionsnivå och sjunger allt från enstämmig till flerstämmig körmusik för sopraner och altar. Vi sjunger a cappella eller tillsammans med orgel/piano och ibland kompositioner tillsammans med instrumentalensemble/orkester. Repertoaren riktar sig mot den klassiska körrepertoaren men vi sjunger också körmusik inom jazz, visa, folkton m m.

Provsjungning krävs och både egen övning och hög närvaro förväntas.
Provsjungningar äger vanligtvis rum i slutet av vårterminen samt under mitten/slutet av augusti inför höstterminsstarten. Välkommen att skicka in din intresseanmälan (klickbar länk) så kontaktar vi er när perioden för provsjungning närmar sig.

Om det är fler i syskonskaran som medverkar i någon av barn- och ungdomskörerna utgår 200 kr syskonrabatt efter första fullt betalande syskonet upp t om 17 års ålder.