Välkommen till AF kyrkas ungdomskör

AFuk riktar sig till körvana ungdomar i åldrarna 15 till omkring 18 år

Vi repeterar på tisdagar.
Körledare: Christoffer Holgersson.

Läsåret 2020/2021 innebär många utvecklande och inspirerande projekt som bl a:

• Höstkonsert i Adolf Fredriks kyrka
  • Lucia- och Julmatinékonsert i Adolf Fredriks kyrka
  • Egen konsert under Kulturnatten i Adolf Fredriks kyrka
  • Sommarkonsert i Adolf Fredriks kyrka
  • Gudstjänster i Adolf Fredriks kyrka är en självklar del där AFuk medverkar
    med körsång några tillfällen per termin

AFuk sjunger allt från enstämmig till flerstämmig körmusik. Vi sjunger både a cappella och tillsammans med orgel/piano och ibland verk och kompositioner med mindre eller större orkester och solister. Repertoaren är företrädesvis den klassiska körrepertoaren men AFuk sjunger ibland också musik inom jazz, visa, folkton mm.

Provsjungning krävs och både egen övning och hög närvaro förväntas av varje enskild medlem.
Provsjungningar äger vanligtvis rum i slutet av vårterminen samt under mitten/slutet av augusti inför höstterminsstarten.

Intresserad - Fyll i intresseanmälan här.

Terminsavgiften är 700 kr/termin (1 400 kr/termin för icke medlemmar i Svenska kyrkan).

Om syskon medverkar i någon av barn- och ungdomskörerna utgår 200 kr syskonrabatt efter första fullt betalande syskonet.