Varmt välkommen till Adolf Fredriks kyrkas körverksamhet!

Adolf Fredriks kyrkas omfattande körverksamhet välkomnar er till ett nytt spelår 2021/2022.

Körverksamheten ser annorlunda ut pga pandemin vi lever i. Med Folkhälsomyndighetens rekommendationer för körsång som grund, utformas verksamheten på ett så säkert sätt som möjligt. De körer ni kan läsa om här på hemsidan är de körer vi har i vanliga fall - hemsidan uppdateras under juni-augusti.

Sångare/sångares målsmän i verksamheten når insidan, med alla dokument inne på respektive körs sida, genom att logga in med sin registrerade e-postadress.

Intresserad av att sjunga hos oss? Välkommen att fylla i en intresseanmälan!

Vi är glada för att det är många som sjunger och vill sjunga hos oss! Det kan vara bra att veta att man därför som regel får stå i kö en tid innan man blir erbjuden en plats - särskilt nu under pandemin, då lokalbegränsningar och Folkhälsomyndighetens rekommendationer för körsång gör att max antal sångare per kör är lägre.

Provsjungningar till de körer där intaget baseras på provsjungningsresultat sker oftast i slutet av vårterminen och i början på höstterminen inför ett nytt läsår.