Varmt välkommen till Adolf Fredriks kyrkas körverksamhet!

Adolf Fredriks kyrkas omfattande körverksamhet välkomnar er till ett nytt spelår 2020/2021.

Körverksamheten ser annorlunda ut pga pandemin vi lever i. Med Folkhälsomyndighetens rekommendationer för körsång som grund, har vi planer för hur verksamheten kan utformas på ett säkert sätt och när smittläget ser annorlunda ut kommer vi kunna ha fysiska repetitioner och konserter igen. I nuläget tar vi inte in nya sångare. De körer ni kan läsa om här på hemsidan är de körer vi har i vanliga fall. Hur det blir inför läsåret 21-22 uppdaterar vi här så snart vi vet.

Sångare/sångares målsmän i verksamheten når insidan, med alla dokument inne på respektive körs sida, genom att logga in med sin registrerade e-postadress.

Intresserad av att sjunga hos oss? Välkommen att fylla i en intresseanmälan!

Vi är glada för att det är många som sjunger och vill sjunga hos oss! Det kan vara bra att veta att man därför som regel får stå i kö en tid innan man blir erbjuden en plats i den del av verksamheten där intaget baseras på kötid. Provsjungningar till de körer där intaget baseras på provsjungningsresultat sker oftast i slutet av vårterminen och i början på höstterminen inför ett nytt läsår.