Varmt välkommen till Adolf Fredriks kyrkas körverksamhet!

Adolf Fredriks kyrkas omfattande körverksamhet välkomnar er till ett innehållsrikt spelår 2018/2019.

Sångare/sångares målsmän i verksamheten når insidan, med alla dokument inne på respektive körs sida, genom att logga in med sin registrerade e-postadress.

Intresserad av att sjunga hos oss? Välkommen att fylla i en intresseanmälan!

AF kyrkas barn- och ungdomskörsverksamhet växer!
2018-11-30 15:12

Vårterminen 2019 kommer vi få ytterligare en körledare till verksamheten. Hon heter Hanna Lindberg och är i sluttampen av sin utbildning till musiklärare, inriktning sång och kör, på Kungl. Musikhögskolan. Hanna kommer leda två körer hos oss:

Adolf Fredriks kyrkas körlek (vt19 för barn födda 2013) övar i Grupprummet på torsdagar 16.00-16.35

Adolf Fredriks kyrkas sångfåglar (vt19 för barn födda 2009-2012) övar i Grupprummet på torsdagar 16.45-17.30

Läs mer om vad våra olika körer gör under Våra körer.

Vi är så glada för detta och hälsar Hanna hjärtligt välkommen till oss!