Varmt välkommen till Adolf Fredriks kyrkas körverksamhet!

Adolf Fredriks kyrkas omfattande körverksamhet välkomnar er till ett nytt spelår 2020/2021.

Höstterminen kommer att se annorlunda ut pga pandemin vi lever i, men vi har, med Folkhälsomyndighetens rekommendationer för körsång som grund, utformat verksamheten på ett så klokt sätt vi kan. De körer ni kan läsa om här på hemsidan är de körer vi har i vanliga fall. I nuläget tar vi inte in nya sångare till höstterminen. Hur det blir inför vårterminen uppdaterar vi här på hemsidan så snart vi vet.

Sångare/sångares målsmän i verksamheten når insidan, med alla dokument inne på respektive körs sida, genom att logga in med sin registrerade e-postadress.

Intresserad av att sjunga hos oss? Välkommen att fylla i en intresseanmälan!

Vi är glada för att det är många som sjunger och vill sjunga hos oss! Det kan vara bra att veta att man därför som regel får stå i kö en tid innan man blir erbjuden en plats i den del av verksamheten där intaget baseras på kötid. Provsjungningar till de körer där intaget baseras på provsjungningsresultat sker oftast i slutet av vårterminen och i början på höstterminen inför ett nytt läsår.